Obstakelloop, of in het Engels: obstacle run, is een loop waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. Het gaat, zoals altijd bij hardlopen, niet om te winnen, maar om de fysieke en psychologische grenzen van zijn of haar op te zoeken. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, het kruipen onder draad, over touwnetten klimmen en dergelijke. Het zal vooral een mooie ochtend worden vol plezier en nieuwe uitdagingen voor jong en oud. Wellicht levert het zelfs een nieuwe sport op!

Ontvangst & registratie
Voor een Obstacle Run zijn obstakels nodig en die leg je niet zomaar aan. Daarom wijken we uit naar Made. Daar ligt een prachtige baan. De ontvangst vanaf 8.45 uur tot 8.55 uur is in Made, Stuivezandsestraat 50, 4921 XR (parkeren bij zwembad De Randoet). Vanuit AV Sprint is dit 19 minuten rijden (over de A16 en A58).

Het lijkt ons goed om te carpoolen. Gelieve dit onderling te regelen. Om die reden hebben we namen en emailadressen zichtbaar toegevoegd, zodat mensen elkaar kunnen vinden. Jeroen en ik vangen je daar op. Deelname aan de clinic is op eigen risico.

Programma
Na ontvangst en aanmelding start om 9.00 uur de clinic onder leiding van Jeroen Prinse en een aantal instructeurs. Het programma duurt 1,5 uur en beloofd een erg leuk avontuur te worden.

Daarna is er een mogelijkheid om een kom erwtensoep met brood te kopen voor € 6,50 en een bord met zes verschillende stamppotten, voor € 16. Dit is niet verplicht. Het is wel een erg leuke manier om dit evenement af te sluiten en na te praten. Gelieve dit z.s.m. (uiterlijk 3 november 2018) door te geven als je hier gebruik van wilt maken.

Voorbereiding en nazorg
Het weer kan fris en regenachtig zijn. Handig met dit weer is om dunne laagjes kleding aan te doen. Het allerbelangrijkste zijn goede loopschoenen. Neem voor na de training droge en warme kleding mee. Douchemogelijkheden zijn niet aanwezig.

Het beloofd de leukste sessies van de Loopsport Carrousel te gaan worden.

Met dank aan De vrienden van Sprint.